Keukens - Badkamers - Interieurbouw
Keukens
Steeds meer mensen willen hun persoonlijke stijl terugvinden hun keukeninterieur. Maar, specifieke eisen en wensen zijn simpelweg niet te realiseren in een standaardkeuken. J. Meulendijk heeft vakkennis en machines in huis om uw meest complexe en creatieve wensen te realiseren.

Een handgemaakte keuken moet u passen als een maatkostuum. Een keuken op maat is exclusief, uniek en duurzaam, afgestemd op uw wensen. Meulendijk zorgt ervoor dat uw droomkeuken naadloos wordt vervaardigd n geplaatst.

Wij kunnen in iedere prijsklasse een goede keuken leveren. Naast onze eigen keukens op maat voeren wij een degelijk Duits topmerk. Ook de apparaten voor in uw keuken zijn van de betere merken.
De keukenbladen: graniet, composiet, kunststof of massief hout. Welke voorkeur u ook heeft wij kunnen het u leveren.

Samen creren we de keuken waarin u zich thuis voelt. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden in design van modern tot grootmoeders tijd. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze keukenshowroom. Of geef uw interesse aan ons via de contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.